onsdag 11 februari 2009

Snap shot


Idag på väg hem från jobbet så mötte denna syn mig. Kameran låg nedpackad men jag var bara tvungen att fippla upp den och bränna av en bild. Stadens gator och torg är fyllda av gatuförsäljare. Vissa mer ihärdiga än andra. Hur som helst, så ser jag dessa försäljare som en plåga, som jag försöker undvika till varje pris. Jag och alla andra. Så jag gissar att dessa killar har gett upp hoppet om oss vanliga dödliga. För när jag passerar dem så hör jag hur den ena försöker sälja in sig hos den andra. Humor tycker jag!

7 kommentarer:

RANA sa...

Haha, ja det var ju faktiskt rätt kul! :-) Det sista, alltså...

Kram på dig!
Rana

oumberligating sa...

Hej! Precis sådana bilder vill jag också ta, fånga ögonblicket i vardagen, kul och fin på samma sett. Personligen så har jag en sådan tur att jag föddes med en sådan bister uppsyn att inga försäljare hoppar på mig, lite tråkigt faktiskt, brukar busa de få gånger det hänt, att låtsas hörsel skada och prata teckenspråk är alltid festligt. Hoppas ni ingen läsare av denna kommentar blir upprörd, min del till mänskligheten är just att införa humorn i olika handikapp men med de drabbade, som när jag och min svårt rörelsehindrade Fru handlar, roligast har vi på bitikskedjan Stadium som innte har handikappprovningshytter, brukar bli ett djäkla rabalder på alla plan innan vi är klara när jag med mina 106 kilo, min fru med gåbord och kryckor klämmer in oss i en hytt så händer det saker oftast så går den sönder, men oj och förlåt då!! Har drivit det här med Stadium nu i flera år, de skiter i de rörelsehindrade, konstigt nog så är det en stor målgrupp, mjuka lediga och sportiga kläder är en viktig del i vardagen för de rörelsehindrade. Hoppsan nu agiterade jag igen, egentligen skrev jag till dig för att visa en fin bild, men du som är så driven och intresserad fotograf kanske redan känner till hennes bilder, se mitt senaste inlägg på www.oumberligating.blogspot.com

oumberligating sa...

Ursäkta igen, måste skärpa mig med att inte vara så ivrig och skriva så fort, ursäkta. Ha en fin dag mvh från Peter Olofsson!

Karin sa...

Ja, jag tycker nästan att jag känner igen ansiktet på den ena killen. Tycker också det är jobbigt att bli stoppad och förföljd, men det brukar räcka med ett bestämt NEJ , jag vill inte!, så blir jag av med dem. Snyggt med svartvitt!

darksunday sa...

Mycket fina bilder!
Tänkte bara informera dig om att jag lagt till din länk på www.Retouched.se

Anonym sa...

Lite roligt faktiskt med försäljare som försöker sälja till varje pris - jag slår vad om att ingen av dem ville ha vad den andra sålde.*S*

Kerstin sa...

Haha, ja det kan jag tänka mig lät roligt. Visst försöker man smita undan alla försäljare och politiska partier med listor som ska skrivas under.
Bilden blev jättebra och beskriver gatulivet väldigt bra.
Ha det gott.