torsdag 12 februari 2009

Musik


Musik ska byggas utav glädje. Var det Lill Lindfors som sjöng den gamla slagdängan? Dessa tre gentlemän har underhållit oss på jobbet idag. Jag jobbar i huset mitt emot. Glädjen byttes ut mot förtvivlan efter ett tag kan jag säga. Det tog aldrig slut... killarna höll på i timmar. Och det lät.... illa. Något som låter bra däremot, det är Carolina af Uglas som sjunger Janis Joplin på svenska. Det är riktigt bra!

9 kommentarer:

Fredrik Setterberg sa...

Extraknäckte på Macforum Avenyn några månader för ett drygt år sedan. Då satt det en dragspelande äldre man mittemot och körde Gudfaderntemat HELA tiden. Inte helt kul när man jobbade i eländet...

Ha en bra kväll!

/ Fredrik

Kerstin sa...

Härlig bild igen. Jag känner igen fenomenet med musikanter som driver en till vansinne. Här i stan har vi en romsk familj där alla utom mamman spelar dragspel. Överallt i stan sitter de utplacerade och de spelar bara en låt. De minsta ungarna spelar givetvis dåligt så det låter bara illa. Det är nu man är tacksam att det är vinter och kyla. ;)
Ha det gott.

oumberligating sa...

Såg du att jag hade både Janis och Caroline af Ugglas som inlägg för några dagar sedan. Var förra året på Carolines konsert här i Stockholm där hon bara framförde Joplin låter, fantastiskt och sedan prata lite om dem med publiken, blev en oförglömlig kväll. Det märks att Caroline själv tagit intryck, årets schlager låt är ett tydligt tecken på det, hade Janis left idag så kunde det varit hennes låt. Ha en trevlig helg mvh från Peter Olofsson!

Zäta sa...

Rätt mysigt med dina svartvita gatubilder. Fångar ögonblicket.

Tror det skulle va snyggt med en svartvit duvbild.

Karin sa...

Ja, de där grabbarna känner jag ju också igen! Men jobbet är ju en lite längre ifrån, så jag kan ju inte klaga på ljudet. Just trumpet är lite jobbigt i stora doser.
Bilden förmedlar din upplevelse bra tycker jag. Passar bra som svartvitt foto, just med den lite fula slitna väggen bakom.
Titta gärna in hos mig under istappen igen, så får du mitt svar!
Hann inte svara igår, och har jobbat natt, så först nu kom det lååånga svaret. / KRAMAR

Vera sa...

ja ibland blir det ju liksom lite för mycket...

Photos by Storm sa...

Härligt att få se lite vardagsbilder från Uppsala. Nej, det räcker bra nog bara att passera gatumusikanter. Men det finns undantag. trevlig helg/Lis

rajson sa...

Tack för din kommentar hos mig och hjälp med att identifiera Ricin trädet.Klockrent, har läst på nätet.
Återkommer till din blogg lite senare och kikar runt bland alla dina foton!Det var ett bra tag sen jag hann kika in!
Ha en skön fotohelg!

Camillas Foto sa...

Fina svartvita bilder från gatan.
Önskar dig en bra helg
Camilla