söndag 15 februari 2009

Vardag


Sen jag började att fota mer "aktivt" så ser jag bilder överallt. Jag lägger märke till ljus och linjer, ser vackra saker som jag vill föreviga, ser fula saker som jag vill föreviga. Ser situationer, människor, färger och det enkla som skulle göra sig så bra på bild. Bland alla bloggar som jag tittar på, så finns det en del som fångar vardagen så snyggt och så enkelt. Idag när jag passerade killarnas lekrum så såg jag detta. Ok, jag erkänner, jag vände på klossen för jag tyckte att det var lite kul om k:t skulle synas lite tydligare som en liten signatur ifrån mig. Men jag såg en enkel bild mitt i allt stök och bök som det gärna blir i ett lekrum. En bild i från min vardag.

14 kommentarer:

Ulrica sa...

Visst är det så. Att plötsligt ser man bilder överallt och det är så kul. Leksakerna i lekrummet har du verkligen fångat, enkelt men ändå så snyggt.

Familjen Johnsson sa...

Och säkert är det vardagsbilderna som är det man uppskattar mest framöver. Gillar verkligen dina bilder idag, enkelt & snyggt.
Kram Annelie

Pernilla sa...

Dina foton är så rena och klara. Starka färger, rena linjer. Me like!

ylva sa...

sådär känner jag också :). visst är det roligt? jag kommer alltid hit för att säga något, men glööner alltid bort exakt vad för jag börjar titta på dina fina bilder istället *lol*. gillar extra mycket tisdagsbilden och de här, tror jag. iallafall hade det något att göra med att trots är ganska jobbigt och skrattretande på en gång och att jo, vi hoppas också verkligen att saker och ting blir mera vanliga igen. fast på systerön har de strejkat i snart en månad så... det dröjer väl. och vad jag jobbar med? mitt huvudsakliga jobb just nu är att -som diana säger "proejktleda familjen" - men jag skriver också ibland ;).

kram kram,

ylva sa...

och "glömmer" ska det stå såklart *skakar på huvudet åt mig själv. använder ett franskt tangentbord omställt till svenskt och det blir sååå fel ibland *lol*.

Kerstin sa...

Härliga vardagsbilder. Håller med om att sen kameran började gå varm ser man bilder överallt. Allt kan bli en bild. :)Jag oohar och ojar mig lite nu och då när vi är ute. Även om jag inte har en kamera med så formas bilderna i huvudet. Det är kul! ;)
Ha det gott.

Ninni sa...

Så snygga bilder det blev! Enkla och rena, jag gillar dem!

Camillas Foto sa...

Snygg vardag du befinner dig i!
Kram
Camilla

Anonym sa...

jag håller med dig till fullo, sen jag började fota ser jag oxå bilder precis överallt.. :)

Zäta sa...

Klara färger trots att de liksom ligger som en liten mjuk skön dimma över korten.

pudelflicka sa...

Ja det är häftigt att kunna se bilder över allt. Tycker om dessa.
Kram Hedvig

anna of sweden sa...

Jag gillar vardagsbilder. Dessutom ett fint minne en dag när barnen är större och leksaken bortglömd.

RANA sa...

Underbart!

Och jag vet precis vad du menar. Helt plötsligt ser (hör) man saker överallt.

:-)

/Rana

Diana sa...

De här bilderna är underbara! Det är sådana här bilder som berättar om vem man är och hur man lever :)

Det är så det är att ha fotografering som passion, hela livet blir till bilder :)

Kom även på att jag tror att du frågade mig tidigare om ett litet staffli jag använt när jag fotade en scrapbook layout vid ett tillfälle. Det kommer från IKEA är i obehandlat trä och kostade på sin höjd kanske 30 kr. Det är några år sedan nu så jag vet inte om de fortfarande finns kvar i sortimentet. Om det gör det hittar du det bland ramarna.