söndag 15 februari 2009

Stora torget


Här kommer ännu en bild från Stora torget i svartvitt. Lustigt hur saker kan te sig annorlunda när man ser det från en annan vinkel. Jag tänker på mönstret som gatustenen bildar. Det har jag inte noterat fast jag passerar varje dag.

7 kommentarer:

Henni sa...

Vet inte riktigt hur jag hamnade här men det var ett nöje att se dina bilder! :)

Karin A sa...

Snyggt, och extra mycket framträder ju sådana mönster i svartvitt. Ha en skön söndag! Kram Karin

Fia sa...

Wow, vilken pampig bild! Ljuslyktan är ju helt fantastiskt och stenen på marken ser fantastiskt ren ut i svart-vitt.

Karin sa...

Tjena! Kul att du spinner vidare på svartvitt, I like. I denna bild tycker jag mycket om blandningen av runda former runt lyktstolpen och längs gatstenskanten och i gatustensmönstret som möter det fyrkantiga i gatustenen och bilden i sig. Har inte heller tänkt på att det ser ut som det gör.
Nu ska jag knäppa kort på lite böcker och annat skrot. Måste komma igång med lite försäljning nån gång!/ Kram
/ Kram

oumberligating sa...

Fin bild, det här med att se saker ur andra vinklar kan verkligen vara intressant gäller som sagt inte bara när man fotar men det blir enklare att se andra strukturer på bilderna som exempelvis gatstenarna, fint med svarvit. Gammal fin stenläggning kanske dax för fotoshop så ser det ut som vid förra sekelskiftet. Ha en bra dag och kväll mvh från Peter !

Nattsyrran sa...

Vilket läckert torg. Stenarnas mönster är riktigt snyggt. Och visst är det himla fascinerande hur man i fotovärldens vardag upptäcker och ser saker man aldrig sett förut... Intressant o spännande. Kram

Fundera grönt sa...

Åh det är så trevligt med Uppsala bilder. Nostalgi. :)