tisdag 10 mars 2009

TisdagsTema - Tisdag


I TisdagsTema denna vecka ska man visa upp sin Tisdag. Något som är rätt typiskt för min och familjens tisdag, det är en kvällspromenad til bibblan. En underbar lyx som uppskattas av hela familjen. Här är det O som botaniserar. Bilderna är tagna med vår kompakt. Rätt ovanligt nuförtiden....

10 kommentarer:

Susanne sa...

Vad härligt med en stund på bibblan!

Ninni sa...

Åh vad jag saknar biblioteket. Hemma i Sverige är jag stammis. Det är ju en fantastisk inrättning med allt man kan låna, läsa eller bara bläddra i.
Kramar!

Klimakteriehäxan sa...

Det där kan man kalla att ge sina barn goda vanor!

Ulrica sa...

Biblioteket ja, en fantastisk inrättning. Jag är där alldeles för sällan, blev mer när barnen v var små.

Men visst är de små kompaktkamerorna guld värda. Har alltid en i fickan eller i väskan - kan ju inte "släpa" på systemkameran fram och tillbaka till jobbet varje dag :)

Karin A sa...

Så mysigt att hela familjen besöker biblioteket tillsammans. Så bra bilderna är trots att de är tagna med kompaktkameran. :)

Ha det gott! Kram Karin

Pialotta sa...

Kanonfina foton på din lille guldklimp.. bibblan så bra han får lära sig i tid;-)
Ha de fint

Hillesnille sa...

Vi är också stammis där! Vann en tävling på deras hemsida, blev en receptbok i pris. Anton vill "läsa" den hela tiden; A piece of cake av Leila Lindholm, tror han gillar sötsaker..

Monkan sa...

Vilka charmiga bilder!

ylva sa...

åh, vad många vackra bilder jag hade att ta igen nu då :). tråkigt att det känns som en svacka, men jag är säker på att det kommer att kännas mer inspirerat snart! jag bara vet det ;). och månadsbilden var ju inte alls så illa som det lät. motljus är så svårt och du fick iallafall till ovanligt snygga solkatter.

obeskrivligt snälla ord har du lämnat efter dig också :)! det kändes mycket märkligt att lägga upp en bild på dagboken... så personligt för mig och förmodligen oinstressant för andra *lol*. men vad gör man inte när man har bestämt sig?

och tack såklart! sirligt är en vacker komplimang :).

hoppas veckan känns ljusare!

kram kram,

Karin sa...

Vilka fina bilder, ni verkar ha en bra kompaktkamera (vi har fakiskt köpt en till jobbet nyligen förresten!).
O ser ut som han verkligen funderar "vilken bok ska jag ta?".
Skulle också vilja ha ett bibliotek med gångavstånd till,men vi har ju inte ens Ica. Lite avis ;-)/ KRAM