onsdag 6 maj 2009

Lungört

8 kommentarer:

lovisa sa...

Tack, jag såg det nu när du sa det=)
Mm inspiration är ett måste innan porträtt, blir lätt annars att bilderna blir tråkiga om man inte känner sig förberedd. Roligt med bröllop=)
Tyck gärna till om dagens bilder=)

Karin sa...

Mina blomkunskaper blir bättre för varje dag, ännu en att lägga på minnet. Det måste ge vuxenpoäng om inte annat va!?;-)
Vilka härliga färger, tänker på blåbär. Så vacket ljus du fångat!!. Tack för kommentarer hos mig. Jag instämmer och grämer mig mycket över att jag inte tog bort grässtrået i den bilden du sa. Det går ju inte direkt att göra om exakt samma motiv även om jag gärna skulle önska att kunde. Det går ofta för snabbt när jag fotar.
Jag är på porträttoffer -jakt. Får se vem det blir...?
Och det ska bli så kul att vi blir kollegor igen!!/ Kram

Kerstin sa...

Vilken vacker bild. Och blomma förstås. :)
Ha det gott.

Karin sa...

Jo, vi måste ta och ses snart, instämmer till fullo. I helgen blir det lite svårt bara. Lör fullbokad och sön jobb. Vi har inte fått fåren än...det där sabla stängslet som aldrig blir klart, får berätta sen. Men ni är förstås alltid välkomna. Nu kan jag inte hålla mig, ska lägga ut några bilder igen på Kungsängsliljor i kvällsljus... något skarpare hoppas jag. Blivit en intensiv bloggdag idag. / Kram

Camillas Foto sa...

Hej!
Häftigt att blommorna har olika färg.

Jo, jag använde upplättningsblixt på just den bilden för att få lite mer ljus på rapsen. Har faktiskt aldrig testat att använda det förut när jag tar naturbilder så det var en glad överraskning att det funkade bra.

Ha det bra
Kram

Ninni sa...

Vackert!De är verkligen fina lungörtens blommor, men även bladen. Nu mäste jag få vara nyfiken...jobbar du med blommor, Karin. Dina motiv är ofta blommor eller Botaniska trädgården...
Må så gott!
Kram Ninni

RANA sa...

Ja, nu har ju DE kommit. Så fint! Nu är det tamigfan inte vinter längre.

Ang. bilden på dig hos Nicke. Dialog framför skärmen hemma hos oss:

Knicke: "Du, här är hon, Karin. Är hon lika snygg i verkligheten?"
Rana: "Ja."

:-)

Jag blev golvad av droppbilden nedan.

/R

Ulrica sa...

Vilken härlig blomma i flera färger och nu vet jag vad de heter också:)