torsdag 4 juni 2009

Regn!

19 kommentarer:

OF SPRING AND SUMMER sa...

Den här bilden var verkligen underbart vacker. Blir det så här bra så spelar det ingen roll om det regnar!!

Karin sa...

Tur att det kliar i avtryckarfingret trots regn. Så läckert med vattendroppar mot de mörklila bladen! / Kram

Noras Paraply sa...

Wow! Den här var ju ännu underbarare!

Kerstin sa...

Regnet har ju sina fördelar. Det ger kanonbra motiv till foto. :)
Sov gott.

Lilla Blanka sa...

Jättevacker bild! Härligt med regnfoton, det blir en grymt bra känsla, lite melankolisk sådär tycker jag.

Kram
Mia

RANA sa...

Du vet om att dina bilder är himla sensuella? Och bilden på den här tulpanen (är det månne Mr Black Prince?) är mer än så; den är liderlig!

:-D

Grymt fin! Jag vill köpa!

Jag är som vanligt golvad.

/R

pudelflicka sa...

Så vackert!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram Hedvig

oumberligating sa...

Men va glad jag blev då, fotografins okrönte Drottning tittar in till mig och ger mig beröm för en bild som jag tagit, tack för det!
Visst kommer jag isa mer "husbehovsbilder" på min blogg men det beror mer på "upphovsrättsliga saker" för någon dag sedan sade jag över 2000 nya besökar på Oumberligabloggen och då hamnade jag automatiskt på någon kontrollsajt, eftersom jag ofta hänvisar till dagstidningar och sedan blev jag anmodad att ta bort en bild, fast jag noga hade angett källan. Egentligen borde de vara glada eftersom det är ju reklam att synas på bloggarna och är inlägget dessutom seriöst menat så är det väl bara bra, men det är lika för alla var svaret! Bara och rätta in sig i ledet!
Vilken bild du tagit på denna "daggvåta/regnvåta" blomma, tulpan va? Vackert, tur att du inte träffat mig på nogån bloggträff för om du höll upp denna fina blomma framför mig så hade jag ätit upp den jag lovar, precis den känslan får jag när jag ser dina växt bilder. Barnbilderna är också härliga och de känns verkligen "levande" fast de är "frysta ögonblick". Har just varit ute och seglat som du läste med ett helt gäng niondeklassare så just nu har jag fått nog av både mina och andras barn, fast i bildform så går det bra (ler)!
Ha nu en riktigt fin helg på alla sett!
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Hoppsan nu blev det en nolla för mycket 200 nya besökare ska det vara inte 2000, men det beror på feberfrossan jag har, skakade till en gång extra på tangenten(ler)
Peter!

oumberligating sa...

Ursäkta igen uttryckte nog mig lite dåligt, det var ett mail som jag fick ifrån någon bildbyrå att jag använt en bild som de ägde rättigheterna till. Det var absolut inget hotmail och mer av informativ art! Har dumt nog samma mailadress här som på min andra blogg så det blir så mycket mail så jag måste radera för att få plats. Publicera en bild på hovet, kungahuset alltså så får du se vad som händer(ler). Otroligt nog så finns det inga gratisbilder att avända på kungahusets medlemmar, skandal tycker, så djäkla mycket som de kostar skattebetalarna så borde de i allfall ha gratis "pressbilder"!
Som sagt ha det gott!
Kram ifrån Peter!

Ulrica sa...

Ja, jag skulle gå in och säga tack, kul att du gillade min nya design, och blev ett tag mållös.

Konstfoto på en oerhörd hög nivå. Shit, vad du är duktig :)

Bilden är vacker, enkel, sofistikerad och helt underbar.

Camillas Foto sa...

Det får gärna fortsätta att regna hos dig för då visar du så underbara bilder.
Ha en skön helg
Kram

Kotte sa...

Vackert och sensuellt!
Gillar skärpedjupet.

Photos by Storm sa...

Vilken yta på tulpanbladen. Och färgen är vacker. Ha en skön helg/Lis

Ninni sa...

Så snyggt Karin! Verkligen läckert med den mörka bakgrunden och den lila tulpanen. Jag gillar också den förra!Helt underbara båda två!
Ha en skön helg!

Hemmabloggaren sa...

Shit säger jag ba, vilken grym bild. Du äger!

Hillesnille sa...

Fantastisk bild!

Vallersvik 7 sa...

WOW...nu blir jag bara ännu mer sygen på att ta mig till affären och införskaffa mig drömkameran....Skatten har ju äntligen dimpt ner på kontot:)

Zäta sa...

Snyggt. Skulle dock velat ha dropparna lite mer "highlightade".
Kul att tulpanen är upp och ner. Jag hade frestats att vända på det och inte tagit hänsyn till vilket håll regndropparna rinner.