måndag 17 augusti 2009

FikapausTidigare i somras stannade vi till vid Dragon gate, utanför Gävle. Vi avnjöt en medhavd fika på parkeringen, stod och tittade storögt på denna märkliga skapelse. Killarna ville gå in i "slottet" men vi sa nej då det kändes onödigt att betala dyrt inträde för något som inte är klart. Någon som varit in?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad tufft det där såg ut. Vi har bara åkt förbi på motorvägen utanför. Blir sugen på att åka dit och fika på parkeringen jag med när jag ser de här bilderna. Snyggt. Härligt med de röda runda pelarna. Sedan tycker jag att redigeringen är mycket snyggt gjord också.

Zäta sa...

Snyggt shoppat!

Camillas Foto sa...

Hej Karin!
Så snyggt fotograferat av dig, urläckra bilder.
Jodå, D300 ligger bra i handen och har en mycket bra sökare (bättre än 40D) men färgåtergivningen är mycket bättre i min Canon 40D som fortfarande är min favoritkamera. Antar att jag har svårt att vänja mig vid Nikon eftersom jag har fotograferat med Canon så länge men du har väl Nikon nu?
Att byta upp sig från "vanlig" digital SLR till semiproffs (D300 och 40D) är ett stort lyft och du med ditt bildseende och fotokunskap skulle inte ångra dig en sekund.
Kram

Affluenza sa...

Vad häftigt! Var givetvis tvungen at surfa på Dragongate och det är ett absolut måste nästa gång vi bilar till Norrland! Snygga bilder också! :)

RANA sa...

Fy fan, du är nästan FÖR duktig.

:-)

Ninni sa...

Vilken snygg bild det blev! Nej, jag har aldrig varit in trots att det ligger bara några mil hemifrån vårt hus. Åker vi den vägen så har vi oftast målet inställt på Uppsala eller Stockholm så det har aldrig blivit av. Men kanske om jag hör någon som varit dit och tyckt att det var något att se. För som sagt man vill ju få något för pengarna:)