måndag 17 augusti 2009

Fulblixt

Ibland kan det faktiskt bli riktigt bra med "fulblixten".

8 kommentarer:

Nettan sa...

Åhh vad vattnet ser härligt ut, jätteläcker bild! Fick förresten den stora idag, så himla fin! Nu ska jag bara till en kompis och tigga till mig ramar till båda... och så ska ju köket bli klart förstås;-)

Kram

Photos by Storm sa...

Javisst, det blåa kommer fram både i vattnet och i ögonen. Han ser väldigt avslappnad ut i vattnet förresten. Du har helt rätt när det gäller badbyxorna. Är lite slarvig och slö ibland, skärpning. Och du, jag har inte varit i Hölick så det var nog tur du inte gick fram. Däremot är vi ju i Uppsala med jämna mellanrum så vem vet. Kanske stöter vi på varandra där....med kameran i högsta hugg. Ha en skön vecka säger en som jobbat sin första dag efter semestern idag, puh.

Anneli sa...

Ja absolut...inget fel på denna bild! Och OJOJOJ så skönt det ser ut i vattnet! *längtar dit jag också*

Trevlig tisdag önskar jag dig!

kram

RANA sa...

Nääääää, vilken underbar bild. Vem är badnymfen?

Kerstin sa...

Det blev ju kanonbra. Ögonen gnistrar och han ser ut att ha det rätt bra. :)
Må så gott.

Zäta sa...

Inga röda ögon. Nice!

Ida sa...

Superhärlig och somrig bild. Jätte fin! :)

Konrad sa...

Du får ursäkta men jag är lite rostig med terminologin. Med "fulblixt" antar jag att du menar den inbyggda uppfällbara blixten? Hur som, snyggt fångat ögonblick och blixten du använde förgyllde verkligen tillvaron. Lättade upp ansiktet en aning men ögonen framhävdes ju framförallt! Alla färgerna fungerar utmärkt tillsammans och det blev helt enkelt ett mästerligt foto. Personen på bilden lär ju bli glad om inget annat! Kudos förresten för att du vågade ha kameran så nära vattnet ;)