lördag 19 december 2009

Pulkabacken
Förmiddagen tillbringades i pulkabacken nära där vi bor. Killarna får inte nog, det är ett evigt skavande upp och ner. Extra kul blir det när även mamma tar plats på snow racern då tyngden(?!)ger extra fart till ekipaget :)

8 kommentarer:

Karin sa...

Vilken vinterkänsla i bilderna! Pulkaåkande killar med rosiga kinder och de frostiga barrträden som bakgrund.
Hoppas ni haft en underbar dag ( även om det blev utan oss :-(
Själva har vi gjort hempizza efter ett besök på akuten (!). Ingen fara med andra ord. Kan berätta sen. / Kram

pudelflicka sa...

Förstår att pojkarna njuter av snön! Härliga bilder.
Kram Hedvig

Tanja sa...

Snø er moro.. flotte bilder

Kerstin sa...

Härliga bilder, Karin. Man flyttas tillbaka till när barnen var små och det var pulkadags. Så många härliga stunder. Vi har sagt åt de vuxna barnen att i vinter ska vi dra till pulkabacken allihop och ha en riktigt rolig stund. Jag kan tänka mig att det är de som får det längsta garvet om vi gamlingar ger oss ut i backen. :)
Ha en fin söndag.

Ninni sa...

Det är något som jag kan sakna, pulkaåkandet. För visst är det roligt! Men det blir ju aldrig av att man åker ensam utan barn.
Jättefina vinterbilder du tagit. Tänk att de ställer upp som modeller dina killar:)
Ha en skön söndag!
Kram Ninni

reneesfotoblogg sa...

Minns när tefaten introducerades (så gammal är jag) och hur vanvettigt roligt och hisnande det var och hur snabbt det gick i backarna. Det var annat än slädar, bobbar, kälkar och sparkar.
mvh R

Hemmabloggaren sa...

Jaa våra ungar har nästan bott ute den här helgen. Tur att vi har en väldigt sluttande tomt så att jag slipper masa mig iväg till backen :D

Konrad sa...

De här bilderna ser betydligt mer naturliga ut, men gissar på att du skjöt utan blixt. Bra toner i ansiktena och väldigt mjuk och behagligt ljus. Fina foton :)