söndag 20 december 2009

Skogen


Det känns verkligen som att vi måste passa på och ta till vara på all härlig snö. Vem vet hur länge den ligger? Idag var vi ute i skogen, åkte snow racer och skakade snö från träden. Och jag önskar mig en vädertätad kamera. Tomten?

8 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Härliga bilder, det gäller verkligen att ta till vara alla stunder utomhus i snön. Speciellt här i Skåne där snö brukar försvinna och ersättas av regn.
Ha det bra
Kram

ylva sa...

åh, det är nästan overkligt vackert! så man nästan ryser :). jag har hemskt bråttom idag, men jag ville ändå susa förbi och önska god jul! och säga tack så klart ;). och förlåt för att det blev så kryptiskt, får se om jag återkommer till det senare *lol*.

massor med kramar och varma julönskningar!

Photos by Storm sa...

Jag håller helt med dig. Idag har vi haft en superfin dag med sol, vindstilla och några minusgrader. Vi brukar ha ungefär en sån dag per vinter. Jag har njutit. Så fin sista bilden är med lite snö i mungipan. Hoppas ni får en trevlig jul med god mat, avkoppling och så lite klappar till killarna/Kram Lis

Camilla sa...

Hej,

Snubblade in på din blogg nu ikväll, vilken fin blogg du har!

Får passa på att önska dig en riktigt god jul och hoppas att vi kanske ses via våra bloggar under 2010!

Må så gott
Mvh Camilla, En mammas dagbok

Annelie J sa...

Viist är det härlig med snön, även om vi här på landet får det en aning bekymmersmat emellanåt...

Du var modig & tog med storkameran ut ser jag, jag fegade ur idag, snöade lite väl mycket här tyckte jag...

Ha en riktigt skön Jul, om vi inte hinner höras innan

Kram A

reneesfotoblogg sa...

Vem kan motstå den pussmunnen med lite snö på?
mvh R

pudelflicka sa...

Vilka härliga bilder på pojkarna. Man känner kylan!
Vackert är det med snön men nu hoppas jag inte det kommer mera! Kallt får det gärna fortsätta att vara så att snön blir liggande!
Kram Hedvig

Konrad sa...

Antar att du körde med upplättningsblixt på dessa bilder. Här kommer kritiken (hehe): den andra bilden har för stark blixt, det är ser annorlunda ut och nästan inklippt så att säga... Jag vet att det här är en konst, jag försöker själv jobba på det och i ärlighetens namn har du nog kommit längre än mig. Jag vet när det ser "mindre bra" ut men inte riktigt hur man ska fixa till det i praktiken. Blixtar går ju aldrig efter regler, allting måste anpassas efter situationen :P.

God jul!