onsdag 3 februari 2010

PolkagrisDessa polkagrisar inhandlas innan jul. Jag hade tänkt mig ett juligt stilleben men det blev aldrig så. Nu har de gjort nytta som lördagsgodis istället.

16 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Läckert i dubbel bemärkelse!

Towe sa...

Kan bara instamma med forra posten. Verkligen lackert! towe.

Zäta sa...

Jättesnyggt.

På nåt sätt kan jag absolut inte tänka mig dessa skära kreationer som julbilder.

ylva sa...

*fniss* vi åt upp de sista häromdagen, fast en julbild blev det faktiskt med en av dem innan jul. din är sååå mycket snyggare. självklart ;). roligt att mutorna fungerar, hemma hos oss luras barnen :p. "om jag får en bulle så får du ta ett kort". "ok". swooosch... jag lär mig aldrig *suck*. bild först och muta sedan. jag undrar också när barnen blev så stora och jag så... gammal? det är frustrerande. och vad härligt vitt ni har det fortfarande! tror att våren kommer att bli helt storslagen när den kommer, magnolior och allt :). känns som om sverige kommer att ha ett fotogeniskt år i år. f.ö. blev ju tulapnbilderna hur snygga som helst. och så tycker jag ju att du ska lägga ut dina actions som freebies till oss som inte photoshoppar lika bra ;). men ok, det tycker jag ju av helt egoistiska skäl...

tänkte väl att du skulle förstå värdet i plastfickorna *lol* ;). och precis, det var så det kändes :). som om jag smög på de andra och såg dem så som de är när jag inte är där. så både jag, de och bilderna är annorlunda. ganska fascinerande faktiskt. fast jag tycker att det är så himla bra att ni ger varandra lite egen fototid också :).

kram kram,

Pierre sa...

Vilken härlig bild! Gillar inte vanligtvis polkagrisar men jag får nog ändra mig nu.

Karin A sa...

Åh vilken snygg bild! Jag fotade en hel del polkagrisar innan jul (såg så många fina bilder på Flickr att jag var tvungen). :) Hittade dock några från förra året när jag plockade fram julpyntet...med andra ord tycker jag de är roligare att fota än att äta.

Ha det gott!
Kram Karin

Lotta sa...

Julen varar än till påska :)Jo tack, här sitter man - bacill-fri och dann och inväntar helgen.
Kram på dig!

Mia sa...

Mmmm, skön bild!

sienneis sa...

Hej hallo!
Läckert stilleben!

Ett stycke dödstrött arbetsmyra här... Sjuk dotter som sover dåligt och jobbstart= låg och t r ö t t...Väldigt trött. Känns som jag aldrig kommer komma på banan igen, men det gör man ju.

Snart hoppas jag.
Många kramar, fast jag orkar inte lyfta armarna :)

Nallebr.. sa...

super härligt foto!!

Kerstin sa...

Snyggt foto! Att det sen ser väldigt gott och frestande ut får läggas till pluskontot. :)
Ha en fin fredag, Karin.

Cecilia sa...

Sånna polkagrisar ville mina barn ha i granen ...och jag har lovat att nästa år, om jag hittar några.

Tim, fotoblogg sa...

sv: vad kul, tack så jättemycket!

Karin sa...

Gillar inte polkagrisar så där värst mycket...men de blir ju ruggigt snygga på bild. Det har du bevisat nu. SNyggt!/ Karin
GRATTIS...nu på rätt dag, yes!

oumberligating sa...

Härlig bild! Polkagrisar i alla dess former gillar jag, kan äta så att det blöder om tungan!
Så de som hängde i vår gran var uppätna långt innan julgransplundringen!
Ja, du Kära Unika Bloggkompis! Här rullar livet på i en rasandes fart och snart är det väl midsommar innan man vet ordet av! Jobbar bokstavligen "häcken" av mig just nu, men det är av glädje efter några månaders arbetslöshet. Fast jag njöt av arbetslöheten på sitt sett också, framför allt så han jag med alla göromål i hemmet, nu är det kaos, två gymnasiungdomar som plugar och tränar, två yrkesarbetare med ständig övertid och så sedan Lilla Frun som får sitta hemma själv hela dagarna!
Iår fyller jag 46 pannor så nu är det bara nio år kvar att jobba sedan blir det utlandsflytt, Frankrike eller Spanien. Ingen lyx, men det är ju viss problematik i ett förhållande när den ena blir förtidspensinär vid 27 års ålder! Visst kommer jag jobba men det blir på ett annat sett!
Har faktiskt en spansk kille som vill byta bort sitt sommarhus emot vårt sommarställe, värdet och priserna liggger väldigt lika när det gäller vad jag kallar "normalt boende" utan utomhuspoler och vid havet! Huset har en stor ladugård med fin utsikt över en dal där går det att få in ett tiotal husbilar och det är där min idé grundar sig i, övernattningsställe för turister påväg till Solkusten, vi får se vad som händer för så här kan man ju inte ha det! Undrar hur många som verkligen fångar dagen, läst det uttrycket nu på 3 bloggar, fick igår ett "hejdå" mail ifrån en av min "bloggvänner med cancer" hon orkar inte skriva mer för nu har cancer spritt sig till hjärnan och balansinnet!
Har haft 8 sådana kontakter under ett års tid nu på min andra blogg Jernsaxen alla med dödlig utgång, 6 kvinnor och två män alla lämnar minderåriga barn efter sig!
Livet suger! Sälj kåken, ta med dig Fragglarna och ExponeringsNiclas så drar vi, i morgon kan det vara för sent! (ler)
Ja du unika Karin, nu fick du som vanligt en unik kommentar, kanske jag skulle skrivit den i mailform, men fler borde "fånga dagen" inte bara i en "dutt i bloggens ena hörn" utan på riktigt!
Nu ska jag avsluta bloggandet för idag och just "fånga dagen" ordentligt, begärde ordentligt förskott på lönen (har aldrig gjort det förut)nu ska vi ut på Söndagsshopping jag, Lilla Frun, Dotter och "Svärson" sedan blir det middag någonstans på Södershöjder!
Som sagt var rädd om dig och de dina och kram ifrån Peter!

Malin sa...

Hejsan, ville bara tipsa om att det just nu pågår en tävling på min blogg där du kan vinna en reflexskärm. Var med? Behöver fler deltagare. :)