onsdag 17 februari 2010

TavlaTänk, vi har bott i vårat hus i lite mer än två år. Vi har trots detta inte satt upp tavlor överallt än. Många är väggarna som gapar tomma. Och det roliga är att både jag och maken gillar att fota, så bilder finns det faktiskt att tillgå. Men de flesta bilderna finns på hårddisken. Och där gör de sig inte alls faktiskt.
Nu har äntligen en bild kommit på print. Och som sist när jag framkallade en bild på canvas så blev jag lika glatt överraskad av resultatet. Det blir så himla snyggt! Nu som då tänker jag, varför gör man inte detta oftare?
En annan fördel med canvas är att man inte får ett otrevligt blänk i tavlan. Där canvastavlan som ni ser på bilden hänger går det tex inte att ha en vanlig tavla med glas för det enda man ser då är blänket från fönstret.

Jag kan varmt rekommendera Canvasframkallning.se. Jag hoppas inte att jag väntar alltför länge med att beställa igen.
Hur gör ni? Är ni duktiga på att sätta upp era bilder på väggarna?

10 kommentarer:

Annelie J sa...

Har en del foton i ramar, men inte en enda canvas, kommer aldrig till skott tycker jag. Men så snyggt som ditt blev, kanske jag borde ta mig i kragen!!

Karin A sa...

Åh vad snyggt! Härlig bild och så skönt att slippa reflektioner. Det där vill jag testa, ska kika in på deras hemsida. :)

Ha det gott!
Kram Karin

Kerstin sa...

Jo, jag har svårt för att se tomma väggar så rätt snart när man har flyttat kommer det upp tavlor på väggarna.
Canvas är ju verkligen en hit. Det blir så otroligt bra resultat och lyfter fort en tråkig vägg. Som du säger slipper man ju blänket i glaset.
Din tavla är klockren. Fin i både färger och ljus.
Ha en fin dag.

Mattias sa...

Ska erkänna att jag har snuskigt tomt på väggarna och blir inte nöjd nån gång med en tavla jag hittar i butik men jag tror att huset jag flyttar till om 2 månader kommer prydas med många av mina egna verk :)

reneesfotoblogg sa...

Snyggt! Ligger i startgroparna för några canvas.
Ett litet tips: Gå in på Hanemöhle och kolla (film) på deras fiffiga kilram som kan användas till både canvas och papper. ScandinavienPhoto saluför dom och jag ska inhandla en med det snaraste för att se hur det blir.
För övrigt så är jag en del foto hängda lite här och var här hemma.
mvh R

Nallebr.. sa...

grymt snyggt!! bra ide!

Anna sa...

Snygg tavla! Måste erkänna att jag aldrig gjort någon canvas men man kanske skulle ändra på det...

Mvh Anna

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Jag skäms att säga det, men jag har inte en enda bild jag tagit någon annanstans än i datorn eller på dvd... Jag måste verkligen se till att jag gör både förstoringar och fotokopior el fotoböcker åtminstone på mina bilder av Ellie. Så många härliga bilder jag har av henne, men förutom en kalender så har jag inga fysiska foton. Skäms på mig!

Din canvas ser kanonfin ut!

reneesfotoblogg sa...

http://www.hahnemuehle.com/site/en/216/gallerie-wraps.html
Undrar om detta funkar? Annars är det Traditional fine Art sedan Digital Fine Art och där hittar du Gallerie Wraps
mvh R

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Åhhhh vad fint! Superfin bild! :)

Jag tänker också göra fler beställningar därifrån. Blev jättejättenöjd! Är galet dålig på att sätta upp egna bilder. Tänker hela tiden att jag ska men sen blir det aldrig av.

Ha en bra dag! Kram :)