onsdag 17 februari 2010

Intorkat snor och dreggel.......ja det bjuder vi på! :)

10 kommentarer:

Karin A sa...

...fast du skulle lika gärna kunnat skriva en glad och go kille. :) Vilka fina ögon!

Hemmabloggaren sa...

Såklart, det är ju så där de ser ut för jämnan och det är väl precis som det ska vara ;D

Vera Photo sa...

Vilken charmig bild! =)

Nallebr.. sa...

härligt foto!! vilka fina ögon!

Pierre sa...

Söt kille och så där snorig ser min lilla tös ut på nästan alla kort. Undrar alltid vad det är som blänker tills jag zoomar in :)

Karin sa...

Ja tack, snor och dreggel på en sådan liten söting går så bra så;-) Riktigt fin bild! / Kramiz

ylva sa...

så generöst *lol*. men helt uppriktigt, det är inte det man ser :). man ser en riktigt söt och glad liten kille, med himla fina ögon. och canvastavlan blev så himla fin! men huh vad det började klia på mig när jag såg vattekoppebilden från 2008... och ändå ser han så glad ut :). tråkigt med datorn :/. jag får lite panik varje gång jag tänker på sådant. och bara så att du vet... jag tänker att jag ska passera förbi här nästan varenda dag, men just nu går dagarna i en rasande fart. jag släpar mig ur sängen kring 06 och sedan är klockan plötsligt midnatt igen *suck*. fast de säger ju att tidsbrist bara är dålig planering, så ja... jag får väl planera om då. hursomhelst så är det en amaryllis tillsammans med limen. de är sambos *lol*. och frodas. hur märkligt som helst. och det gör ingenting alls att det är svårt att hitta ord ibland. det där inlägget är lite speciellt, men jag ville berätta det iallafall. och visst är det annorlunda ibland :). fast förvånande likt andra gånger också ;). och tack, det tycker jag med (att de är fina barnen alltså), men man undrar ju hur de kan vara släkt med mig *lol*.

ska återkomma strax!

kram kram,

Photos by Storm sa...

Åh, vad han ser nöjd ut. Fin blick och jag tycker att både snor och dregel förhöjer bilden för det är ju faktiskt så de flesta barn ser ut en stor del av tiden.

Ja, jag testar mitt macro så fort jag får en stund över och det är så kul. Det är ett riktigt bra objektiv och jag ser fram mot att "ligga på mage" och spana i gräset. Dröjer nog ett tag till med tanke på väder prognosen jag hörde i morse. Snöväder idag och snöoväder på fredag. Ha en bra torsdag/Kram

Camillas Foto sa...

Haha, den åldern har de passerat här hemma. Mycket kan jag sakna med att ha småttingar runt mig men inte att torka snor...
Ha det bra
Kram

Lisa sa...

Otroligt fin bild iaf :)