fredag 12 mars 2010

Magnolia

15 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Magnolia, I love!
mvh R

Lotta sa...

Men du är väl en stjärna Karin - både på att fota förstås ;) men att du fick bort tapeten... mäkta imponerad är jag! Du menar alltså att man tom skulle kunna sätta upp den igen?! Det är ju för bra för att vara på riktigt. Världsklass! :)
Ha en riktigt riktigt mysig helg så hoppas jag (läs kräver) jag att vi ses mycket snart! Kram!

Heidi {FruFly} sa...

Nydelig!!!♥

oumberligating sa...

Textur det vet jag att du vet att jag gillar, så det var säkert till mig, denna fina bild alltså, tack så mycket! Du är bara lite blyg, så kan det ju vara lite känsligt eftersom Exponerings Mannen och Hexan läser det vi skriver! (ler)
Ja, hur jag mår egentligen?
Nu när jag kommit ur tvångströjan och tabletterna börjat verka så känns det helt okej, tackar som frågar säger jag bara, som man sa förr i tiden!

Men uppriktigt att aldrig ifrågasätta detta "sociala vansinne" att blogga alltså, hoppas jag alla gör någongång under sin korta karriär här på nätet, men självklart, jag fortsätter ett tag till!
Ha en fin Helg, var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

maybe*mej sa...

wow vilket foto

Camillas Foto sa...

Vackert, det syns att du längtar efter våren!
Hoppas helgen blir solig och skön
Kram

Mia sa...

Vackert!
Önskar dig en skön helg!
// Kram...

sienneis sa...

:) Hej vännen!
Ja, det är dåligt med inlägg :/ Jag hinner inte med!!!

Att jobba är kul men sen är min Emma-abstinens så stor så resten av dagen går åt att pussas och busa! Jag går på jobbet och bara lääängtar efter att få åka till dagis och hämta lillÄrtan!

Jag tar igen det sen, när hon tröttnat på mosan ;p nu njuuuuter jag bara av varje stund med henne... Fast, idag somnade hon kl 18 :o så mamma blev sysslolös ;p

Vilka uuunderbara bilder du lagt upp. SOM VANLIGT DÅRRÅ... :) Älskade ägg-macke-serien :D Åh, barn är verkligen det finaste, bästa och mest underbara som finns. Jag kan inte sluta förundras över hur mycket jag lärt mig och insett sedan hon kom. Förfaras över hur fort det går :) jag är helt hopplöst mycket mamma jag :) Hon är livet för mig...

Hahaha, nu skrattar jag för mig själv här och tänker att min blogg kan ju inte vara så särskilt kul längre, det är BARA Emma hit och Emma dit- men för MIG är ju hon det roligaste, bästa och fiiinaste som finns och inget annat får plats just nu :p Men håll ut!!! Även jag lär komma ur min baby/barn-besatthet en dag!

Många fredagskramar, sitter här m chios och riesen jag :)
KrAm

Nallebr.. sa...

wow så snygg bild!! ha en skön helg!!

Kerstin sa...

Så fint med texturen, jag gillar den här bilden. Väldans fin är den. :)
Ha en fin kväll.

Photos by Storm sa...

Snyggt, som ett konstverk. Vackert med vit magnolia. Hoppas ni får en skön helg med solsken och takdropp. Det siktar jag på/Kram Lis

ylva sa...

den är hemskt vacker, karin :). färgkombinationen är alldeles perfekt. och den där gröna... älskar den färgen. apropå färger så tycker jag att det är härligt att du inte alltid känner för samma färgskalor, att det ska vara pastelligt ibland, färgstarkt emellanåt och svartvitt lite då och då :).

bilden nedan känns så otroligt vårig för mig. det svala solljuset och alla tomma bojar :). tycker också att det är med alla rätt som du gillar bilden från biblioteket, trots att du upplever den som rörig (fast det gör inte jag, inte i svartvitt iallafall :) ). f.ö. är bokläsning och bibliotek universella ;). tror att den talar till de flesta.

jag tror att jag måste lära mina barn att uppskatta äggmackor *lol*. så mysig bildserie :).

ehem... klockan är 00:06, skvallra inte för någon ;). jag måste gå och lägga mig nu.

önskar världens finast helg!

många kramar,

Pierre sa...

Gillar bildbehandlingen. Jättefin bild!

Zäta sa...

Nu är det så där underbart igen.

Men har Magnolian redan slått ut eller är det ett gammalt foto?

Ingmarie We sa...

Är här och kikar på dina foton litet då och då. Magnoliafotot är mycket vackert. Funderar på att beställa 'textures' från Isabella efter semestern. Är de svåra att använda/installera? Har senaste versionen av Photoshop Elements.