torsdag 11 november 2010

Att leka


10 kommentarer:

Pernilla sa...

Vilken fin lekplats det ser ut att vara!

Photos by Storm sa...

Vilka fina dokumentära bilder på "klättermusen". Snygga färger. Har ni någon snö kvar? Här blev det regn som blåste från sidan rakt i genom alla kläder/Kram

Amanda sa...

Vad mycket fina bilder du har på din sida!

Zäta sa...

Bilder utan ansikten är underskattat.

Camillas Foto sa...

Snygga lekbilder!

Nu hoppas jag på fint väder i helgen
Ha det bra
Kram

Karin sa...

Tror jag känner igen båten...tänk då var det sommar. Skönt med lite färger i grårusket! / Kram

Helena/Bildbloggerian & Fototriss sa...

Usch, alldeles för länge sen jag tittade in här. Jag har ju varit rätt bloggfrånvarande i höst, vilket jag såg i en kommentar att du noterat och spekulerat över. Jag vet ju inte vad du misstänkte, men du kan ju kika in hos mig nu och se om du gissat rätt :)

ylva sa...

hej karin!

passar på att säga hej lite snabbt :). egentligen vill jag säga hej och mycket mer varenda gång det dyker upp något från dig i readern, men oj vad tiden rusar iväg just nu :o !? det är obegripligt. porträtten av dina barn blir bara vackrare och vackrare. tror att de gör sig i höstfärger ;). och flugsvamparna är superfina, inte alls så där otrevliga som jag minns flugsvampsfynd ;). log så igännkännande när jag såg pumpahuvudet! minns det så tydligt från förra året, och det är fortfarande lika snyggt :).

en himla massa kramar,

Ninni sa...

Så fint båten och sonens kläder matchar varandra både i färg och mönster. Snyggt Karin!
Kram NInni

"Infing" sa...

Hej hej!

Härliga bilder!

Tack för din kommentar hos mig, kul att du gillade min webshop och bildbyrån, har precis fått in mina bilder där så vi får väl se om dom säljer, spännande är det iallafall!