onsdag 10 november 2010

Morgonljus

10 kommentarer:

Ninni sa...

Vilket fint porträtt! Jag tycker så mycket om ljuset. Visst är det textur i bakgrunden? Snyggt! Sen har du ju en fin kille att fota också!
Kram NInni

Hillesnille sa...

Härligt ljus! Lia säger att hon ska gifta sig med O, undrar om hon har berättat det för honom.. :)

reneesfotoblogg sa...

Får jag? Vågar jag drista mig till en liten undran? Jag tar chansen! Vad har hänt med halsen/axeln till vänster?

Karins fotoblogg sa...

Klart du får Renee! Är det den hårda skuggan du menar? Han stod i hårt ljus/skugga. Eller menar du att texturen jag lagt på gör att det ser konstigt ut?

Jag har varit tveksam till bilden då jag oftast vill ha jämt fint ljus vid porträtt men här så tyckte jag att det var lite coolt med skuggspelet.

reneesfotoblogg sa...

Texturen är perfekt men axellinjen går rakt upp till kinden utan att halsen finns om du förstår vad jag menar. Fast är det ingen annan som ser det så är det säkert jag som hänger upp mig på petitesser,

Karins fotoblogg sa...

Ja nu ser jag vad du menar och jag håller med om att det ser lite mysko ut! Inte behöver du fundera på om du ska säga vad du tycker eller inte. Det är bara utvecklande!

Och utveckling gillar vi!

reneesfotoblogg sa...

Utveckling och utveckling, jag känner mig ovanligt invecklad för närvarande. Har hållit på med material till västsvenskas fototävling mest hela dagen.
Är tävlingsansvarig för vår fotoklubb. Sista inlämningsdag är imorgon (såklart).
Har fått till bilder till tre klasser och till det ska det vara invecklade och konstifika följesedlar som ska bifogas och mailas. Tvifan jag är alldeles svett!

Zäta sa...

Aaaah vad bra.
Verkligen härligt ljus.

anna of sweden sa...

Jättefint! Du är duktig!

Lotta sa...

Så fint! En helt underbar textur!