måndag 13 december 2010

LuciaSåg ett program där Brutus Östling medverkade för ett par dagar sen. Där sa han att av ca 10 personer som ser bilder som denna är det kanske två som gillar dom. Jag är en av dom! Är du?

Önskar er en trevlig Lucia!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men den är ju alldeles oskarp ju!?
/Birgit Östling

Simon Glimholt sa...

Jag såg också det programmet och ja, jag gillar vissa bilder av den karaktären, som din bild den var riktigt snygg!

Nattmia sa...

Ja vissa bilder är vackra även om de är suddiga eller brusiga.. Och denna bilden gillade jag :-)

//Mia

Photos by Storm sa...

Ja, du fick ett fint ljus nästan lite vårlikt. Jag såg också programmet och jag blev så sugen på fågelfotografering. Önskar bara att jag hade hans objektiv. Ha en bra dag/Kram

Zäta sa...

En del kan ja gilla, lite beroende på motivet och så vidare.

Den här tyckte jag tyvärr inte om. Den är liksom bara suddig, inget mer. Jag tycker det kan vara motiverat med suddiga bilder om de förmedlar en känsla, tex av fart.

Ninni sa...

Både och om man kan uttrycka sig så :) Det beror på motivet. Jag tycker bättre om det oskarpa i bilder av ting som inte har så skarpa konturer, som naturen och människor. Du har ett väldigt fint ljus i den här bilden. Tyvärr så missade jag programmet.
Kram NInni

elinleticia sa...

Ofta är suddiga bilder ögonblicksbilder. Det är de där bilderna man inte hinner fixa alla inställningar för, och i genjäld är de magiska, trots suddigheten...

oumberligating sa...

Nej Karin! Vi är ju Vänner du och jag så jag är uppriktig! Jag gillar inte denna typ av "suddiga bilder"....så här såg min värld ut när jag hade neurroborrelia överförd ifrån en fästing...så bilden ger mig ångest och rysningar.......hade jag varit frisk så kanske.....? (ler) Fast jag behöver bara ta av mig glasögonen så blir världen på ett liknande sett!
Ha en fin fortsatt vecka!
Karin ........en "hemlis"...tror det börjat vakna ett "fototeknisknörd" inom mig....hemska tanke!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Pernilla sa...

Nja, jag kan gilla suddiga eller oskarpa bilder, som är den av en anledning. Som tex barn som leker och där bilden fått naturlig rörelseoskärpa, men känslan är fin. Annars hade jag nog föredragit den där härliga skärpan på kyrkan som dina foton brukar ha!

mammalito sa...

Visst kan jag gilla vissa oskarpa bilder... men tyvärr blev jag yr av denna!