måndag 12 oktober 2009

Härliga höstfärger
Som fler av er säkert har märkt så har jag fastnat i ett "actionsträsk" det är lätt och kul att få snygga effekter på sina bilder. Men här så är det obehandlat, bara rätt upp och ner som det är. Och visst är det fint! Men jag undrar lite ändå hur det skulle bli om jag testade ett action....... :)

9 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Snyggt som det är men nu blir jag också nyfiken på vad du skulle kunna hitta på med de här bilderna.

Du får gärna skicka actions till mig eller länkar på var jag kan hitta

Ha det bra
Kram

RANA sa...

Guld och honung...

Veronica sa...

Underbara bilder. Som alltid. Gillade verkligen porträttet också =)

Karin sa...

Guldiga höstfärger skulle man kunna säga. Älskar de där växterna! Snyggt utan action...men man är ju lite nyfiken hur det där actionprylen funkar.

Ursäkta förresten. Jag tog med mig alla clementiner i fredags :-0. Det var INTE meningen. Blev väl lite snurrig efter allt. / Kram

Kerstin sa...

Så snyggt som det är, med det fina ljuset och de fina färgerna.
Ha en fin tisdag.

Hemmabloggaren sa...

Jag veeet! Det är så svårt att låta bli, allt ser så lamt ut utan lite fix och trix. Höstlöven klarar sig dock bra utan, där räcker det bra med lite motljus och sol. Supersnygga bilder du tagit.

Nattsyrran sa...

Tack så hjärtligt för ditt mail och förklaringarna som jag nu ska testa när jag äntligen gått på ledig vecka. Dina bilder på dom "guldiga" löven är gudomliga. Kramisar

Karin A sa...

Jag har också fått lite dille på actions det senaste! :) Det är kul och jag gillar särskilt de med vintagetoner. Vilka actions använder du? Just nu använder jag Soulful actions mycket (som gjorts av Isabelle som har en blogg, länk på min blogg).

Superfina bilder som passar bra "au naturelle" - de guldiga tonerna är ljuvliga! Kram Karin

Micke sa...

Snyggt!