onsdag 10 februari 2010

Tävling

Jag är med i en tävling hos Malin där man kan vinna en reflexskärm från tvspelsweb. Inte helt fel!
Klicka här för att vara med och tävla du också! Temat är människor.

Här är mitt bidrag:

8 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Fin bild som jag tycker är bra beskuren och fint ljus. Motivet är ju också fint förstås. Får nog fundera på den tävlingen/Kram Lis

Malin sa...

Kul att du är med! :)

Nallebr.. sa...

fotot är underbart!!!joo jag har photoshopat fotot på ida, jag går mikaelas andra pskurs nu så kvällarna tillbringar jag framför datorn med att redigera foton.. såå skoj:)

Karin A sa...

Vilken söt bild! :) Gillar färgerna och redigeringen också. Snyggt! Hoppas du vinner...en sådan där reflexskärm vill jag också ha...

Kram Karin

Kerstin sa...

Riktigt fint foto, Karin. Hoppas att du vinner. :)
Ha det gott.

Karin sa...

Du blir nog svårslagen i tävlingen,
underbart foto!!
Nu kan du titta vad jag hittade i mina gömmor ;-) / Kram

oumberligating sa...

När man ser den här fina bilden så känns saknaden av sina barns "litenhet", fast jag har turen att fortfarande få gosa med mina 2 meters grabbar och min dotter också självfallet.
Ja i ärlighetens namn så är det väl inte något småbarnsgos direkt utan mer massage efter träning eller för mycket pluggande, men "närhet" är det i allfall och det är en bristvara i dagens samhälle mellan större barn och deras föräldrar!
Fin bild under alla omständigheter!
Skrev just om de fina bilderna på dig hos FönsterKarin, helt unika bilder faktiskt!
Kram ifrån Peter!
Ska jag säga trevlig helg redan till dig också, nej det blir trevlig kväll istället, det är ju bara torsdag och än hinner det bli en massa blogg trafik! Bloggar kanske lite mer än vanligt nu när jag är ledig för att hjälpa min Fru lite extra då ryggen just nu inte är vad den borde vara på henne!

Anneli - A'la Foto sa...

Nu har jag varit inne och kollat alla bidrag i tävlingen och passade på att rösta på din då jag tyckte den var och är fantastisk! Du är helt klart värd en vinst! :O))

kram!